TERMENI SI CONDITII

 

1. OBIECTUL SI ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

1.1. Aceste conditii de utilizare („Conditiile de Utilizare”) guverneaza utilizarea (inclusiv accesul) website-ului tenispentrufaptebune.ro („Website-ul”) operat de Asociatia The Social Incubator (denumita in continuare ca „ATSI” sau „Asociatia”), cu sediul in București, Sector 1, Str. Piaţa Amzei nr. 10-22, Sc. C, et. 7, ap. 67, camera nr. 3, inregistrata in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor sub nr. 16760/A/2014, Cod de inregistrare fiscala 33177409, reprezentata prin Ștefan-Ionuț Pascu, inclusiv continutul pus la dispozitie prin intermediul acestui Website.
1.2. Scopul urmarit de ATSI prin infiintarea acestui Website este de a gazdui un eveniment sportiv cu impact social care isi propune implicarea comunitatii in vietile tinerilor institutionalizati prin strangerea de fonduri pentru sprijinirea activitatii Asociatiei.
1.3. Accesul si utilizarea Website-ului sunt supuse Conditiilor de Utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile si in vigoare la data utilizarii Website-ului. Accesand si utilizand Website-ul, orice persoana accepta, fara limitari sau calificari, prezentele Conditii de Utilizare in vigoare in momentul vizitei sale pe Website si accepta sa respecte aceste Conditii de Utilizare.
1.4. Orice alte acorduri intre dvs. si ATSI sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare.
1.5. In cele ce urmeaza, termenul de ”Utilizator” cuprinde atat „Participantii” cat si „Vizitatorii”.
1.6. Utilizatorul are dreptul de a folosi serviciile Website-ului (indiferent daca accesul la Website sau utilizarea acestuia este intamplatoare sau cu intentie) numai daca accepta sa respecte legislatia relevanta si Conditiile de Utilizare. Daca Utilizatorul nu este de acord cu prevederile Conditiilor de Utilizare trebuie sa paraseasca Website-ul si sa inceteze folosirea Serviciilor. Orice acces efectuat ulterior de Utilizator la Website va fi considerat ca fiind o acceptare a termenilor si conditiilor prezentate in acest document.
1.7. Conditiile de Utilizare pot fi modificate periodic, iar utilizarea de catre orice persoana a acestui Website este supusa Conditiilor de Utilizare valabile la data utilizarii Website-ului. Orice persoana care acceseaza si/sau utilizeaza Website-ul are obligatia de a verifica in mod regulat aceste Conditii de Utilizare pentru a se asigura ca este de acord cu acestea. Daca Utilizatorul nu este de acord sau nu accepta, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Website, este rugat sa paraseasca Website-ul.
1.8. Vizitarea, folosirea, sau cumpararea unor servicii/produse pe Website presupune acceptarea Conditiilor de Utilizare.
1.9. Website-ul constituie suportul informational pentru meciurile si turneele organizate sub egida circuitului Tenis Pentru Fapte Bune (denumit in continuare „Circuitul” sau „TPFB”), oferind un mecanism de inscriere in Circuit a sustinatorilor jucatori, un sistem de informare privind scopul si obiectivele Circuitului, programul evenimentului TPFB asa cum a fost acesta anuntat de catre ATSI, regulamentul competitiei, un sistem de raportare a rezultatelor meciurilor disputate intre sustinatorii jucatori inregistrati in sistem si ale celor inregistrate in turneul din cadrul Circuitului, un algoritm de calcul al punctajului individual al fiecarui jucator inregistrat si un clasament general rezultat in baza acestor punctaje dar si altele (denumite in mod colectiv „Serviciile”). Utilizarea Serviciilor este guvernata de o serie de reguli ce trebuie respectate de catre toti Utilizatorii Website-ului.
1.10. Odata ce folositi Serviciile, sunteti de acord cu prevederile Conditiilor de Utilizare si sunteti raspunzator de respectarea acestora, fie ca sunteti un simplu „Vizitator” (ati intrat pe Website fara a va inregistra) sau un „Participant” (v-ati inregistrat la Circuit). Inregistrarea este necesara pentru a avea acces la toate functionalitatile Website-ului si toate Serviciile. Procedura de inregistrare poate fi incheiata de catre un Participant potential numai dupa ce acesta a consimtit explicit privind respectarea Termenilor si conditiilor si Politicii de confidentialitate.
1.11. Orice incalcare a Conditiilor de Utilizare permite administratorului ATSI sa dea avertismente si in cele din urma sa restrictioneze (la libera sa discretie) accesul Utilizatorului in cauza, pe perioada nedeterminata. Nici un Utilizator nu poate invoca drept scuza pentru incalcarea Conditiilor de Utilizare faptul ca nu stia de existenta lor. ATSI isi asuma obligatia de a posta in permanenta un link catre Conditiile de Utilizare pe pagina principala a Website-ului (Home page), astfel ca acesta sa poata fi usor identificat si citit.
1.12. Continutul pe care il punem la dispozitie prin intermediul Website-ului („Continutul”) poate fi guvernat de conditii speciale („Conditiile speciale”) pe care Utilizatorul le accepta de fiecare data cand acceseaza Continutul respectiv. In eventualitatea unui conflict sau a unei inconsecvente intre Conditiile de Utilizare si orice Conditii Speciale, Conditiile Speciale prevaleaza asupra acestor Conditii de Utilizare. De fiecare data cand Utilizatorul acceseaza Website-ul si continutul acestuia, accepta aceste Conditii de Utilizare si orice Conditii Speciale aplicabile acelui Continut.
1.13. Accesul la Website este permis temporar si ATSI isi rezerva dreptul de a retrage sau modifica Continutul pe care il furnizeaza pe Website fara notificare. Periodic, ATSI poate restrictiona accesul la anumite parti ale Website-ului sau la intregul Website.
1.14. ATSI isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul Website-ului, precum si Termenii si Conditiile, notificand Utilizatorul sau partenerii ATSI prin afisarea pe site a ultimei actualizari sau a comunicarilor informative despre actualizarile si/sau schimbarile realizate. Orice modificari care afecteaza intr-o maniera semnificativa Utilizatorul sau un partener in relatie cu ATSI sau eventuale modificari aduse activitatilor de prelucrare a datelor cu caracter personal ale Utilizatorului sau partenerului ATSI, vor putea fi notificate acestora sub forma unui e-mail, SMS sau mesaj afisat pe site.
1.15. ATSI nu are nici o obligatie de a pune la dispozitie Website-ul si nu va fi responsabila daca, din orice motiv, Website-ul nu este disponibil, in totalitate sau partial, in orice moment sau pentru orice perioada.

 

2. UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

 

2.1. Utilizatorul recunoaste si accepta voluntar si expres ca utilizarea Website-ului de catre acesta se face numai pe raspunderea sa exclusiva.
2.2. Utilizatorul este responsabil de toate aranjamentele necesare pentru a avea acces la Website. De asemenea, Utilizatorul are raspunderea de a se asigura ca toate persoanele care acceseaza Website-ul prin conexiunea acestuia la internet cunosc aceste Conditii de Utilizare si orice Conditii Speciale aplicabile si ca respecta aceste conditii.
2.3. Daca se pune la dispozitie un cod de identificare a Utilizatorului, o parola sau orice alta informatie, ca parte a procedurilor de securitate, Utilizatorul are obligatia sa trateze aceste informatii drept confidentiale si nu trebuie sa le divulge niciunui tert.
2.4. ATSI are dreptul sa dezactiveze in orice moment orice cod de identificare a Utilizatorului sau orice parola, indiferent daca acestea au fost alese de Utilizator sau alocate de ATSI, daca, in opinia ATSI, nu a fost respectata oricare dintre prevederile acestor Conditii de Utilizare.
2.5. Prin accesarea Website-ului, Utilizatorul este de acord ca nu va realiza nicio actiune care ar putea dauna imaginii, intereselor sau drepturilor ATSI sau ale oricarora dintre afiliatii nostri, colaboratorii sau partenerii ATSI sau care ar putea dauna Website-ului, care l-ar face inutilizabil sau care l-ar supraincarca, sau care ar putea impiedica in orice mod utilizarea normala a Website-ului de catre alti vizitatori.
2.6. Utilizatorul trebuie sa aiba in vedere faptul ca masurile de securitate existente pentru sistemele informatice de pe internet nu sunt in totalitate fiabile si ca, prin urmare, ATSI nu poate garanta neexistenta unor virusi sau a oricaror alte elemente care ar putea cauza modificari ale sistemelor dvs. informatice (hardware si software) sau ale datelor si fisierelor continute in sistemele dvs.
2.7. ATSI nu garanteaza in nici un mod securitatea si / sau confidentialitatea nici unei informatii transmise prin orice mijloace de comunicatie electronice catre acest Website sau catre adresele de e-mail ale oricarui membru apartinand ATSI.
2.8. Website-ul poate contine legaturi catre alte site-uri care nu sunt operate si nu se afla sub controlul ATSI. ATSI nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la Conditiile de utilizare, Continutul, materialele, produsele si serviciile incluse in nici unul dintre aceste site-uri sau la care pot face trimitere in orice mod aceste site-uri. Accesarea acestor site-uri se face pe riscul exclusiv al celui care le acceseaza.
2.9. Este interzisa folosirea Website-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. ATSI va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate se aplice legea si se va conforma cu orice hotarare judecatoreasca prin care ATSI va fi obligata sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermendiul Website-ului.
2.10. Este interzisa utilizarea Website-ului in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial.
2.11. Este interzisa orice reproducere, transformare, distribuire sau comunicare publica, extragerea, reutilizarea, retrimiterea sau utilizarea in orice alt mod, prin orice mijloc sau procedura, orice parte a Website-ului sau a Continutului, cu exceptia modurilor in care acest lucru este permis prin prezentele Conditii de Utilizare sau prin orice Conditii Speciale relevante, sau cu exceptia cazurilor in care legea aplicabila va permite acest lucru, sau cand Utilizatorului i-a fost furnizata o autorizare explicita de catre detinatorul drepturilor relevante.

 

3. CONTINUTUL

 

3.1. ATSI nu are nici o obligatie de a verifica exactitatea Continutului si nu garanteaza utilitatea, precizia, exhaustivitatea sau relevanta Continutului si/sau ca acest Continut este actualizat. Excludem in mod expres orice raspundere pentru erori sau omisiuni cu privire la Continut si la Website, cu exceptia cazului in care aceasta raspundere este cauzata de frauda sau denaturarea frauduloasa din partea ATSI.
3.2. Includerea Continutului in Website nu constituie in niciun caz furnizarea de servicii de personal, de consultanta sau a oricarui alt tip de servicii. ATSI exclude in mod expres orice fel de raspundere pentru deciziile luate de dvs. pe baza Continutului.

 

4. POLITICA DE INREGISTRARE SI TAXA DE PARTICIPARE

 

4.1. Toate sumele afisate pe Website sunt exprimate in lei (RON) si / sau euro (EUR) si reprezinta sume de bani pe care Utilizatorul le va achita catre ATSI, urmand sa beneficieze de participarea la Circuit si serviciile aferente. Toate sumele stranse de la Utilizatori vor reprezenta venituri realizate din actiuni ocazionale in vederea strangerii de fonduri pentru sprijinirea in procesul de integrare socio – profesionala a tinerilor institutionalizati ce fac parte din comunitatea ATSI.
4.2. Inregistrarea la Circuit se realizeaza prin completarea formularului de inregistrare la proba simplu si / sau dublu cu acceptarea in mod expres a Termenilor si Conditiilor si a Politicii de Confidentialitate, urmand ca inregistrarea sa se finalizeze prin efectuarea platii sumei de bani in contul ATSI.
4.3. Ulterior completarii si transmiterii formularului de inregistrare Utilizatorul va primi o confirmare de primire a formularului de inregistrare astfel cum a fost completat de acesta si datele referitoare la contul in care urmeaza a se efectua transferul sumei de bani, cu indicarea sumelor reprezentand taxa de participare la Circuit.
4.4. Finalizarea inregistrarii se va efectua prin transmiterea de catre ATSI a confirmarii inregistrarii de participare la Circurit, insa exclusiv ulterior transmiterii de catre Utilizator catre ATSI a dovezii de efectuare a tranzactiei sumei de bani.
4.5. Beneficiile aferente inregistrarii la Circuit (ex: includerea numelui si logo-ului in materialele publicitare) sunt activate in momentul confirmarii incasarii taxei de participare. Dreptul de participare la TPFB este activat la momentul confirmarii de primire a formularului de inregistrare.
4.6. Transmiterea formularului de inregistrare si primirea acestuia de catre ATSI, in lipsa finalizarii procesului de transfer a sumei, nu atrage dupa sine inregistrarea la Circuit.
4.7. Utilizatorul ce realizeaza inregistrarea, consimte prin transmiterea formularului de inregistrare, ca toate datele furnizate de acesta sunt corecte, complete si reale la data inregistrarii.
4.8. ATSI poate anula o inregistrare in urma unei notificari, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta parte sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune – interese in urmatoarele cazuri:
– neacceptarea de catre banca emitenta a tranzactiei, in cazul transferului online;
– datele furnizate sunt incomplete si / sau incorecte;
– Circuitul a atins numarul maxim de participanti si nu mai sunt locuri disponibile, caz in care, in masura in care o suma de bani a fost deja achitata prin virament bancar, ATSI va restitui suma in termen de 15 zile lucratoare de la data incasarii, cu exceptia cazului in care Utilizatorul care a efectuat plata doreste ca aceasta sa reprezinte o donatie si sa fie retinuta in continuare de catre ATSI pentru strangerea de fonduri.
4.9. Utilizatorul poate anula participarea la Circuit pentru motive justificate, prin transmiterea de catre Utilizator cu cel putin 5 zile inainte de eveninement a unei declaratii neechivoce in care isi exprima decizia de retragere din Circuit, respectiv renuntarea la participarea TPFB prin intermendiul Website-ului www.tenispentrufaptebune.ro, pe e-mail la adresa [email protected], urmata de primirea unei confirmari din partea ATSI legata de primirea solicitarii.
4.10. In cazul anularii participarii de catre Utilizator, sumele transferate cu titlu de taxa de participare raman in contul ATSI pentru strangerea de fonduri.
4.11. Pentru motive justificative si la solicitarea expresa a Utilizatorului taxa de participare poate fi returnata, in masura in care retragerea Utilizatorului nu creaza prejudicii ATSI (de exemplu, dar fara a ne limita la: costuri cu organizarea evenimentului care nu au putut fi acoperite din taxa de participare).
4.12. In cazul unei anulari la initiativa ATSI sau a Utilizatorului in conditiile mai sus mentionate si cu acordul Utilizatorului, taxa de participare poate fi considerata donatie facuta de Utilizator in contul ATSI pentru strangerea de fonduri.
4.13. In cazul unei anulari la initiativa ATSI sau a Utilizatorului in conditiile mai sus mentionate si daca urmeaza sa se returneze taxa de participare, suma de bani va fi retunata Utilizatorului prin ordin de plata / sau transfer prin virament bancar in contul din care a fost efectuata plata.
4.14. Daca Utilizatorul nu se prezinta la evenimentul dedicat Circuitului fara a anunta in prealabil, suma platita cu titlu de taxa de participare nu se restituie.
4.15. Taxa de participare si oricare alte venituri obtinute in cadrul Circuitului reprezinta venituri obtinute din actiuni ocazionale pentru strangerea de fonduri in scopul sprijinirii in procesul de integrare socio – profesionala a tinerilor institutionalizati ce fac parte din comunitatea ATSI.
4.16. Aceasta taxa de participare nu include si nu exclude dreptul oricarei persoane care are cunostinta de Circuit ori participa sau nu la Circuit, de a efectua donatii constand in sume de bani in contul ATSI. Donatia unei sume de bani se poate efectua prin virament bancar in contul ATSI, dupa transmiterea ATSI catre persoana interesata a datelor necesare efectuarii transferului.

 

5. CONDITII DE PARTICIPARE LA CIRCUITUL TPFB

 

5.1. Participantii nu pot fi decat persoane fizice cu varsta mai mare de 16 ani cu adresa de livrare in Romania, cu exceptia cazului in care se specifica altfel in regulile specifice ale concursurilor.
5.2. Persoanele cu varsta sub 16 ani pot participa la Circuit doar cu consimtamantul reprezentantului lor legal.
5.3. ATSI poate verifica in orice moment si daca constata ca un Participant nu a primit un consimtamant de catre reprezentantul legal, are dreptul de a exclude Participantul din concurs fara compensatie. ATSI are dreptul, in orice moment, sa solicite consimtamantul scris al reprezentantului legal, iar Participantul este obligat sa transmita catre ATSI acest consimtamant scris al reprezentantului legal. In cazul in care Participantul nu depune acordul scris in termen de 4 zile de la data trimiterii cererii ATSI (sau a persoanei autorizate), acesta va fi exclus din Circuit.
5.4. Persoanele care nu indeplinesc conditiile de participare la Circuit sau care actioneaza in incalcarea acestor Termeni si Conditii si / sau ale Regulamentului de desfasurare al Circuitului nu vor fi incluse in Circuit.
5.5. [Regulamentul de desfasurare al Circuitului este disponibil pe Website la sectiunea speciala dedicata acestuia.]

 

6. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

 

6.1. Website-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzand fara limitare toate textele si imaginile, logo-uri, reprezentari stilizate, elemente de grafica, simboluri comerciale sau continut multimedia, etc., sunt in proprietatea exclusiva si sub dreptul de autor (copyright) al ATSI sau al administratorului Website-ului sau al partenerilor ATSI cu toate drepturile rezervate, cu exceptia cazului in care este altfel specificat.
6.2. Orice Continut care consta intr-o marca, logo sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a ATSI sau a administratorului Website-ului sau a partenerilor ATSI sau a altora. Este strict interzisa utilizarea oricarui Continut, cu exceptia celor prevazute in Conditiile de Utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului Continutului.
6.3. Sunteti informati prin prezentele Termeni si Conditii ca ATSI sau administratorul Website-ului sau partenerii ATSI isi vor asigura si impune in mod hotarat recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungand daca este cazul la actionarea in instanta pentru atragerea raspunderii celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala.
6.4. Tot Continutul de pe Website este fie detinut de ATSI sau administratorul Website-ului sau partenerii ATSI, fie licentiat de acestia in vederea utilizarii. Tot ceea ce vedeti sau cititi pe Website (cum ar fi imagini, fotografii, ilustratii, texte, clipuri video, rezultate, clasamente, informari, impreuna cu modalitatea de inregistrare si prelucrare a informatiilor, inclusiv algoritmul de calcul al punctajului si generare a clasamentului, dar si alte materiale) este protejat in toata lumea prin drepturi de autor, design, marci comerciale si alte legi privind proprietatea intelectuala.
6.5. Utilizatorul trebuie sa respecte in permanenta toate drepturile de proprietate intelectuala referitoare la Website si la Continut, fie ca acestea sunt detinute de noi, de oricare dintre afiliatii nostri sau de terti. Utilizatorul nu trebuie sa obtina sau sa incerce sa obtina nicio parte a Continutului prin alte mijloace sau proceduri decat cele care au fost puse la dispozitie de Website.
6.6. Aceste Conditii de Utilizare sau utilizare de catre Utilizator a Website-ului nu acorda in niciun caz niciun alt drept de proprietate intelectuala asupra Website-ului sau Continutul in afara celor specificate in prezentul document sau in orice Conditii Speciale.
6.7. Orice Utilizator al Website-ului va putea descarca Continutul, insa doar pentru folosul personal, noncomercial si informativ, fara a putea aduce nicio modificare continutului informatiei astfel copiate si sub conditia de a se conforma cu informatiile referitoare la dreptul de autor (copyright) si alte drepturi de proprietate intelectuala cuprinse in Continut.
6.8. Niciun utilizator nu are permisiunea sa distribui, sa modifice, sa copieze (cu exceptia celor mai sus mentionate), sa transmita, sa expuna, sa refoloseasca, sa reproduca, sa publice, sa autorize, sa acorde o licenta de folosire, sa creeze lucrari derivate din, sau sa transfere, sa vanda sau sa foloseasca Continutul in alt mod, fara acordul in scris al ATSI.

 

7. INFORMATII CU CARACTER PERSONAL

 

7.1. Colectarea si utilizarea informatiilor dvs. cu caracter personal se face in conformitate cu prevederile Regulamentului 2016/679 aplicabil in toate tarile membre ale Uniunii Europene, fiind reglementate Politica de confidentialitate, care este furnizata ca si document separat si este disponibila pe Website, pe pagina principala (Home page) la sectiunea dedicata acesteia.

 

8. UTILIZAREA COMUNICARII LA DISTANTA SI FRAUDA

 

8.1. Pentru o buna functionare, Website-ul presupune comunicarea cu Utilizatorii care se inscriu la Circuit, in legatura cu meciurile din calendar, rezervarea locului, programarea partidelor, retrageri, penalizari, si multe altele. Pentru a fi eficienta, aceasta comunicare utilizeaza cateva tehnici de comunicare la distanta: Posta electronica (e-mail), Telefon cu interventie umana, SMS pe telefon mobil. Prin utilizarea Serviciilor si Website-ului, toti Utilizatorii sunt de acord sa utilizeze si sa primeasca mesaje pe canalele de comunicare mai sus mentionate, atat timp cat acestea faciliteaza utilizarea serviciilor si imbunatatesc experienta.
8.2. Raspunderea privind inregistrarea corecta a datelor personale si cele legate de rezultatele partidelor desfasurate intre utilizatori revine in intregime acestora, ATSI neoferind nici o garantie, expresa sau implicita, privitor la corectitudinea si acuratetea unor astfel de informatii.
8.3. Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea catre orice tert, a datelor sale confidentiale.
8.4. ATSI declina orice responsabilitate, in situatia in care Utilizatorul este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care pretinde ca este reprezentant al ATSI sau reprezinta interesele ATSI.
8.5. Utilizatorul va informa ATSI asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact existente in cadrul Politicii de confidentialitate sau a datelor de contact existente pe site.
8.6. ATSI nu promoveaza SPAM-ul. Orice Utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site poate opta pentru retragerea acestei adrese de -email, prin transmiterea unei solicitari scrise folosind datele de contact existente in cadrul Politicii de confidentialitate sau a datelor de contact existente pe site.
8.7. Comunicarile realizate de ATSI prin mijloace electronice de comunicare la distanta mai sus enuntate, contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea.
8.8. Urmatoarele scopuri, odata atinse, vor fi considerate tentativa de fraudare a ATSI sau a Website-ului sau Continutului Website-ului, ATSI rezervandu-si dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) realizat acest(e) scop(uri):
– accesarea datelor de orice tip ale altui Utilizator prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda;
– alterarea sau modificarea continutului Wesite-ului sau a oricarei corespondente expediate prin orice modalitate de catre ATSI catre Utilizator;
– afectarea performantelor serverului/serverelor pe care ruleaza Website-ul;
– accesarea sau divulgarea oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, a continutului expediat prin orice mijloc de catre ATSI catre Utilizator atunci cand acesta din urma nu este destinatarul legitim al continutului.

 

9. DESPAGUBIRI

 

9.1. Utilizatorul este de acord sa despagubeaza si sa nu tina respunzatori ATSI, impreuna cu angajatii, managementul si fondatorii sai, in legatura cu orice pretentie sau solicitare (onorarii avocati, cheltuieli de judecata, etc.) venita din partea unei terte parti, rezultata din sau in legatura cu utilizarea de catre Utilizator a Website-ului, incalcarea de catre Utilizator a Conditiilor de Utilizare, sau incalcarea oricaror drepturi de proprietate intelectuala efectuata de catre Utilizator. ATSI isi rezerva dreptul, de a-si asigura apararea si controlul exclusiv asupra oricarei chestiuni care altfel ar constitui obiectul despagubirii din partea Utilizatorului.

 

10. GARANTII, LIMITAREA RASPUNDERII

 

10.1. ATSI, precum si oricare dintre angajatii, managementul, fondatorii si / sau colaboratorii sai nu pot putea fi tinuti raspunzatori in niciun mod pentru niciun prejudiciu, de orice tip, direct sau indirect, rezultat din accesarea sau utilizarea acestui Website sau avand orice legatura cu continutul acestui Website.
10.2. ATSI nu garanteaza si nu declara faptul ca Website-ul si/sau Continutul sunt exacte, complete, lipsite de erori sau fiabile sau ca utilizarea Website-ului si/sau a Continutului nu va incalca drepturile unor terti. ATSI nu garanteaza si nu declara faptul ca aspectele functionale ale Website-ului si/sau ale Continutului vor fi lipsite de erori sau ca serverele care il pun la dispozitie nu contin virusi sau alte componente daunatoare.
10.3. Utilizarea Website-ului si/sau a Continutului este pe riscul Utilizatorului si toate elementele de pe Website va sunt puse la dispozitie „CA ATARE” SI „ASTFEL CUM SUNT DISPONIBILE”, FARA NICIUN FEL DE GARANTIE EXPRESA SAU IMPLICITA.
10.4. ATSI nu garanteaza Utilizatorului accesul la site sau la functionalitatile acestora si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut din sectiunile Website-ului sau de pe paginile retelelor de socializare ale ATSI in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al ATSI.
10.5. ATSI nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din sectiunile Website-ului, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta integral proprietarii acestora.
10.6. ATSI este exonerata de orice vina in cazul utilizarii Website-ului si/sau al continutului transmis catre Utilizator, prin orice mijloc electronic prin intermediul Website-ului, e-mail-ului sau al unui angajat sau colaborator al ATSI, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Utilizatorului si/sau oricarui tert.
10.7. ATSI nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
– Website-ul este potrivit cerintelor Utilizatorului;
– serviciile din cadrul Website-ului, cum ar fi formularul de inregistrare, va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel, inclusiv erori de sistem care nu sunt produse de catre ATSI si nu sunt si nici nu pot fi, controlate de catre Asociatie;
10.8. Materialele de promovare (incluzand dar nelimitandu-se la bannere de reclama a partenerilor nostri), utilizate pentru prezentarea evenimentelor organizate de ATSI, afisate pe Website si / sau pe pagina de Facebook a ATSI, au caracter exclusiv de promovare a evenimentelor organizate si de ATSI sau a eventualelor servicii ale tertilor parteneri ai acesteia.
11. LEGEA APLICABILA SI JURISDICTIA
11.1. Conditiile de Utilizare, drepturile si obligatiile impuse de acesta, si toate efectele juridice produse de Conditiile de Utilizare vor fi intepretate in baza si guvernate de catre legea romana. Legea din Romania va guverna toate aspectele ce nu au fost prevazute de Conditiile de Utilizare. Orice disputa in legatura cu Conditiile de Utilizare va fi deferita autoritatilor competente din Romania.
12. LITIGII
12.1. Prin folosirea,vizualizarea sau achizitionarea serviciilor de pe Website, Utilizatorul a luat la cunostinta faptul ca legile romane vor guverna Conditiile de Utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre Utilizator si ATSI sau partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre ATSI si Utilizatorii Website-ului, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta de la sediul ATSI, in conformitate cu legile romane in vigoare.
13. INDEPENDENTA
13.1. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
13.2. Odata cu lansarea participarii pe Website la Circuit, Utilizatorul accepta fara obiectiuni Conditiile de Utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Retragerea din contract este reglementata in Politica de Inregistrare si Taxa de Participare. Prin utilizarea serviciilor Website-ului Utilizatorul este de acord cu aceste Conditii de Utilizare si isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din inregistrarea la Circuit prin intermediul Website-ului.
14. MODIFICARI
14.1. Prezentele Conditii de Utilizare pot varia periodic, iar utilizarea de catre Utilizator a Website-ului se supune conditiilor actuale la data la care acceseaza Website-ul si Continutul acestuia. Va rugam sa verificati aceste Conditii de Utilizare in mod regulat pentru a va asigura familiarizarea cu acestea.
14.2. ATSI isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale Website-ului / structurii acestuia, precum si orice continut fara notificarea prealabila a Utilizatorului.
14.3. In limita prevederilor Termeni si Conditii, ATSI nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe Website din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul Website-ului.
14.4. ATSI isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a Website-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.
15. CONTACT
15.1. Intrebarile, comentariile si cererile referitoare la prezentele Termeni si Conditii pot fi adresate catre ATSI, la adresa [email protected]