Regulament și mod de desfășurare a turneului

 

TTenis pentru fapte bune se adresează jucătorilor de tenis amatori care au fost acceptați pe tablourile de concurs. Tablourile pentru proba simplu masculin și simplu feminin sunt formate din grupe de cate 3 jucători, ceea ce înseamnă fiecare jucător va juca minim doua meciuri. Sistemul de scor pentru probele simplu masculin și simplu feminin constau într-un set normal cu tiebreak la șase egal. Locul 1 se califica pe tabloul eliminatoriu. Tablou la proba dublu va fi eliminatoriu de 16 de echipe. Meciurile de dublu se joaca după sistemul cel mai bun din 3 seturi cu tiebreak la primele doua seturi, iar ultimul sub forma unui match tiebreak până la 10 Ziua 1 ( 21 Septembrie ) Sâmbăta: Turneul se va desfășura pe 7 terenuri de tenis, începând cu ora 10:00 cu proba de simplu și va continua cu proba dublu până la ora 20:00 Ziua 2 ( 22 Septembrie ) Duminica: Meciurile se vor disputa începând cu ora 10:00 iar programul va fi anunțat sâmbăta seara în funcție de rezultatele zilei.

*Neprezentarea unei echipe reprezintă meci castigat de echipa care s-a prezentat la joc.

*Abandonul reprezintă pierderea meciului în favoarea adversarului.

*Meciurile vor fi arbitrate de arbitru de scaun La mențiuni importante te rog modificam ” neantelegeri” cu neînțelegeri

 

 

Ziua 1 ( 21 Septembrie) Sâmbăta: Turneul se vă desfășură pe 4 terenuri de tenis, începând cu ora 9:00 cu proba de simplu care se vă termina cu aproximație la ora 15:00. Proba de dublu începe la ora 14:00si se vă termina la ora 17:00.

20:30 -Cocktail

Ziua 2 ( 22 Septembrie ) Duminica activitatea se vă desfășură pe 2 terenuri începând cu ora 10:00 și meciurile se vor juca astfel: – 2 Semi Finale simplu – 2 Semi Finale dublu – 2 Finale (mare și mica) simplu – 2 Finale (mare și mica) dublu – Festivitate de premiere *Timpul acordat pentru încălzire este de cinci minute înaintea începerii setului. *Neprezentarea unei echipe reprezintă meci castigat de echipa care s-a prezentat la joc. *Abandonul reprezintă pierderea meciului în favoarea adversarului. *Meciurile vor fi arbitrate de arbitru de tronson

Mențiuni importante: Organizatorul își rezerva dreptul de a aduce completări și/sau modificări prezentului Regulament,menite să conducă la o mai buna desfășurare a evenimentului, în orice moment, cu înștiințarea jucătorilor și a echipelor. Meciurile se desfășoară fară arbitru de scaun, astfel jucătorii vor tine scorul și se vor arbitra singuri. Eventualele neantelegeri vor fi rezolvate de către arbitrul de tronson pus la dispoziție de către organizator. Jucătorii înțeleg pe deplin riscurile practicării sportului și posibila apariție a accidentărilor și își asuma întreagă responsabilitate pentru starea lor de sănătate. Pe acesta cale , organizatorul le aduce la cunoștință participanților, necesitatea efectuării unui control medical înainte de intrarea în competiție, care să ateste că jucătorul este apt pentru efort fizic. Riscul neefectuarea acestui control revine în totalitate jucătorilor. Jucătorii consimt, prin înscrierea lor, că în cazul unui eveniment nedorit apărut în timpul competiției sau a disputării unui meci, nu vor formaliza nici o plângere sau pretenție împotrivă organizatorului.